avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale radiere srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

radiere srl

Doua chestiuni la care va rog sa ma ajutati:
1.Un srl care nu mai are activitate din 2007 si nu s-a reusit lichidarea inca, daca nu se mai depune bilantul contabil pentru 2009 (oricum e in zero) ce se intampla?
2.un srl cu 4 asociati (25% fiecare), fara activitate din 2003, la care a murit unul din asociati.Cum se poate face radierea lui? (doi din asociatii in viata nu sunt de gasit...)
Exista vre-o solutie simpla si costuri minime?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 07:16, 26 Ianuarie 2010
1.Un srl care nu mai are activitate din 2007 si nu s-a reusit lichidarea inca, daca nu se mai depune bilantul contabil pentru 2009 (oricum e in zero) ce se intampla?

Ce insemna "nu sa reusit lichidarea" ? Ce demersuri ati efectuat ?
Pentru nedepunerea bilantului puteti fi amendat in conformitate cu prevederile legii 82/1991
a murit unul din asociati.Cum se poate face radierea lui? (doi din asociatii in viata nu sunt de gasit...)

Solutia nu este chiar simpla.
Actiune in instanta pt dizolvarea soc in conformitate cu art 227 sau 237 din L31/1990
ulterior lichidarea si radierea soc
Ultima modificare: Marți, 26 Ianuarie 2010
Adrian Stoica, Practician in insolventa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sc dat in judecata de orc Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Buna ziua, dragi forumisti, un prieten are o societate comerciala, fara activitate, depune la timp toate documentele necesare ( bilanturi, declaratii ... (vezi toată discuția)
Firma inchisa de registrul comertului karaa karaa Imi puteti spune, va rog,care sunt urmatorii pasi de urmat dupa primirea comunicarii de inchidere a firmei de catre Registrul Comertului pentru nedepunerea ... (vezi toată discuția)
Cum sa scap de o societate nou infiintata iasomie iasomie Anul acesta in aprilie am infiintat o societate cu 2 asociati. LA o luna dupa infiintare, m-am certat cu asociatul meu si am decis sa nu mai colaboram. ... (vezi toată discuția)