avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Solicitare carte de identitate la magazin fizic ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Solicitare carte de identitate la magazin fizic bijuterii

Buna ziua,
Ceva argumente legale pro sau contra solicitarii cartii de identitatea de catre o vanzatoare de la un magazin fizic pentru a putea cumpara un inel din aur?
Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 2 Aprilie 2023
moxi, utilizator
Cel mai recent răspuns: moxi , utilizator 21:33, 4 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu gasesc niciun argument pt a cere
Nu era inel. Era un "lingou" de 5-10g . Adica sub 3000ron. Tavex spune ca se considera aur de investitii ca sunt obligati sa faca copie dupa CI ca asa prevede legea . O firma estoniana face copii dupa buletinele romanilor care cumpara si 1g de aur . Si ne aflam intr-un context de razboi etc. Huawei a patit-o rau de tot. Dar Romania nu e SUA. Pot fi luati romanii cu totul , nu doar buletinele lor....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina sh Coltoi Coltoi As dori sa cumpar o masina second hand inmatriculata in Romania. Ce documente imi sunt necesare? Multumesc! (vezi toată discuția)
Lnmatriculare cu probleme Cristian365 Cristian365 Am cumpara o masina de la o persoana de cetatenie romana cu domiciliul in Franta.. Am facut contract de vanzare-cumparare in Romania ( contractul este in limba ... (vezi toată discuția)
Procura speciala nelicab nelicab Este posibil ca in calitate de sotie sa depun actele necesare pentru preschimbarea la expirare si sa ridic certificatul de identitate a sotului detinand ... (vezi toată discuția)