avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna dimineata, In cazul in care un salariat este ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna dimineata, In cazul in care un salariat este arestat preventiv, ...

Buna dimineata,
In cazul in care un salariat este arestat preventiv, insa societatea nu a primit nici un document in acest sens, doar a aflat verbal de la alte persoane decat salariatul, care este procedura pentru a suspenda contractul individual de munca conform articolului 50 lit. g din Codul muncii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:25, 19 Aprilie 2023
Va trebui sa obtineti un document de la Parchet, acre sa mentioneze data de cand e arestat si perioada.
Buna ziua, am solicitat acest document de la Judecatoria unde am gasit dosarul (Sector 1, Bucuresti), inca nu am primit nici un raspuns. Putem suspenda Contractul individual de munca in baza informatiilor gasite pe portalul Judecatoriei, referitoare la dosarul salariatului?
Se poate suspenda , dar va trebui si ceva scris de la Judecatorie/Parchet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere pt. arest preventiv mihaela_1968 mihaela_1968 Un salariat a fost arestat preventiv pentru 29 zile, apoi i s-a prelungit arestul cu 30 zile (pana pe 22.05), iar de pe 17.05 s-a hotarat mentinerea arestului ... (vezi toată discuția)
Arestat pentru 29 de zile , cum se procedeaza cu privire la dreptul muncii? dancerhd dancerhd am o intrebare care ma macina de cateva zile: angajatul se afla in arest preventiv pentru 29 de zile , cum se procedeaza in acest caz cu statutul de angajat ... (vezi toată discuția)
Salariat condamnat-desfacere cim? av_emy av_emy Societate in stare de insolventa, are un salariat care in 2007 a depus cerere pentru suspendare cim in vedere ingrijire copil.I-am depus decizia de suspendare ... (vezi toată discuția)