avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... O singura proprietate, două adrese pe strazi diferite
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

O singura proprietate, două adrese pe strazi diferite

Buna ziua! Proprietatea noatra este situata intre 2 strazi. Avem o singura adresa, pe una dintre strazi, dar poarta avem si pe a doua strada (neutilizata, foarte veche). Dorim sa o transformam in cale de acces oficiala si sa adaugam o adresa, pe a doua strada. Cum se poate realiza acest lucru? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:12, 4 Aprilie 2023
Daca aveti cadastru,adresati cerere oficiala la primaria teritoriala
Buna ziua!
Nu se poate doua adrese la aceeasi locuinta.Mama are casa pe colt,o poarta pe o strada si alta pe alta strada.Locuinta are o singura adresa,indiferent cate porti de acces ar avea.Si la mine pe strada sunt doua case pe colt cu porti si pe o strada si pe cealalta.Casele au o singura adresa,nu doua.
Proprietarul terenului prin operatiuni cadastrale poate solicita lotizare,respectiv sa dezmembreaze suprafata
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 4 Aprilie 2023
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcele pe colt- stabilirea parti posterioare si partilor laterale fata de aliniament pilion pilion Detin o parcela pe colt cu doua aliniamente la doua strazi. As dori sa stiu celelalte doua laturi cum sunt considerate(lateriale, posteriare). (vezi toată discuția)
Sfat carla57 carla57 Va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme. Un vecin de-al meu parcheaza masina de peste 5 ani in fata gardului meu, pe strada dar nu in fata portilor ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o problema legata de accesul la proprietate cu ... Gabi12345E Gabi12345E Buna ziua! Am o problema legata de accesul la proprietate cu masina si parcarea parcarea/stationarea masinii pe un drum de servitute. Istoric: In 1960 un ... (vezi toată discuția)