avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... eliberare copie amenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

eliberare copie amenda

Fiul unei doamne face cerere la primărie pentru a i se elibera o copie a unei amende întocmite pe numele dânsei. I se poate elibera, sau trebuie să meargă doamna, fiind date cu caracter personal ?
Ultima modificare: Marți, 4 Aprilie 2023
iubire77, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 15:03, 4 Aprilie 2023
Daca a facut cerere in numele doamnei,de ce nu i s-ar elibera si copia?Poate lua actul de identitate al doamnei cu dansul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare-cumparare cu clauza de abitatie, probleme ignoranta ignoranta Buna ziua, In 2013 am cumparat un apartament din bani mosteniti din decesul mamei mele pe numele minorei mele. Persoanele de la care am cumparat acest ... (vezi toată discuția)
Lipsa prenume tata din cerificat de nastere minor rose_lily rose_lily Buna seara! Dragii mei vin si eu ,din nou ,cu o problema. Din certificatul de nastere al baietelului meu lipseste la rubrica prenume tata tot numele.Tatal are ... (vezi toată discuția)
Acte necesare acceptare succesiune mama decedata tata vitreg miky68 miky68 ce acte sint necesare pt acceptare succesiune daca mama care a decedat avea numele dupa sot iar eu am numele tatalui natural? (vezi toată discuția)