avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitate in partida simpla
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitate in partida simpla

Stimati Domni,
Ce presupune contabilitatea in partida simpla ,pentru o intreprindere individuala a carui obiect de activitate va fi comercializarea de legume fructe .
Cu respect,
Naum G.
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 15:21, 26 Ianuarie 2010
Am inteles ,dar la ce tarif la cel de achizitie?sau la un pret redus;daca este redus pana la ce procent pot sa-i fac reducerea.
Multumesc foarte mult.
"pierdere"- sa numim asa perisabilitatea, trebuie evidentiata valoric , si pentru asta avem
- cantitate admisa ca pierdere deductibila cf normei de mai sus x pret achizitie
Dvs veti corecta astfel mai intii gestiunea dpdv cantitativ si valoric si in cele din urma impozitul pe venit
La fel si pentru partea nedeductibila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor perisabilitati! ContSters137674 ContSters137674 Buna seara! Va rog sa ma ajutati sa inteleg o problema: am perisabilitati legume de 90000 lei. in tabel la limita este trecut 0,20 lei. in capul de tabel ... (vezi toată discuția)
Perisabilitati margele margele Buna ziua, am si eu o problema legata de perisabilitati va rog sa ma ajutati. Activitatea noastra este de comert cu aman. produse alimentare si am avut niste ... (vezi toată discuția)
marfa expirata -deteriorata haiducu haiducu cum pot scade din gestiune marfa expirata sau deteriorata(fructe, legume,lactate,conserve etc) la un magazin comert cu amanuntul 4711 (vezi toată discuția)