avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, Se prezinta urmatoarea situatie: Bunicul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, Se prezinta urmatoarea situatie: Bunicul meu mi a ...

Buna ziua,
Se prezinta urmatoarea situatie:
Bunicul meu mi a deschis in 2009 un cont de economii in care a depus 12000 lei. In anul 2013 cand aveam 17 ani, mama mea a lichidat depozitul fara voia mea, desi la varsta aceea era necesar acordul meu.
Am aflat de acesti bani acum cateva luni.
Mama refuza sa imi inapoieze banii.
Am depus plangere la politie in care am anexat documentele necesare de la banca, in care pe nota de contabilitate la Client este semnatura mamei.
Intrebarea este: fapta se prescrie in conditiile in care eu am luat cunostinta de ea abia acum cateva luni?
Este o suma de bani de care eu am nevoie.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 14:58, 23 Aprilie 2023
Buna ziua, da, este cam prescrisa fapta. :((
Nu va dati in judecata rudele. Este un gest extrem de prostesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita datorie banca pitic1991 pitic1991 Buna ziua, Pana in anul 2008 am lucrat la o banca cu atributiuni de consilier clientela. In anul 2011 am fost chemata la politie pentru faptul ca am ... (vezi toată discuția)
Retinere documente de identitate sonia.maria sonia.maria Un parinte are dreptul sa retina cerificatul de nastere si buletinul copilului sau in varsta de 17 ani,minor? Si daca nu are voie ce masuri se pot lua ... (vezi toată discuția)
Dosar suspendat si trimis la parchet pentru cercetari romex romex Va rog sa ma ajutati cu o lamurire : In cadrul unui proces in care se solicita perfectarea unui inscris sub semnatura privata , una din parti contesta ... (vezi toată discuția)