avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua,as dori sa stiu daca soțul supraviețuitor ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua,as dori sa stiu daca soțul supraviețuitor are dreptul ...

Bună ziua,as dori sa stiu daca soțul supraviețuitor are dreptul la casa dobândită de sotul decedat înainte de căsătorie.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:12, 4 Aprilie 2023
Da, are

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa tranfer o casa intre rude de gradul doi? mariana v mariana v Am construit o casa acum citiva ani pe numele surorii mele, eu nefiind in tara la acea data. Acum doresc sa trec casa pe numele meu, dar la notariatul la care ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!! cu actualul soț am cumpărat o casă împreună ... Val66 Val66 Bună ziua!! Cu actualul soț am cumpărat o casă împreună înainte de a ne căsători.Fiecare deține 50%,.Fiecare are câte un copil din căsătoriile ... (vezi toată discuția)
Trecerea unui bun dobândit înainte de căsătorie și pe numele viitorului sot Crisank Crisank Buna ziua.Viitorul meu soț a dobândit un teren prin contract de vânzare cumpărare,pe care dorește să îl treacă și pe numele meu.As dori sa știu care ... (vezi toată discuția)