avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Primesc pentru copilul meu o pensie ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Primesc pentru copilul meu o pensie alimentara de ...

Bună ziua! Primesc pentru copilul meu o pensie alimentara de 259,5 euro, o treime din minimul din Germania. Tatăl mai avea un copil în momentul în care am primit sentința. Acum cere micșorarea pensiei, deoarece între timp i s-a mai născut un copil. Se micșorează mult pensia actuala? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:17, 4 Aprilie 2023
Nu se micsoreaza deloc.
Pt 3 copii yrebuie sa plateasca 1/2 din salariu, ceea ce inseamna pt un copil tot 1/6. Important e sa depunrti întâmpinarea la timp, mergeti la un avocat
Ultima modificare: Marți, 4 Aprilie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie intretinere minor qween35 qween35 Buna ziua! Sper sa ma ajute si pe mine cineva cu un raspuns! Sotul meu plateste pensie de intretinere pt copilul din prima casatorie 25% din venitul net lunar. ... (vezi toată discuția)
Pensie întreținere 2 minori AndreeaUscat AndreeaUscat Buna ziua ! S-a stabilit de la data depunerii adica 13 sept ,sa mi se plătească 1/6 din venit net ,el mai are încă un copil! De unde stiu eu cât imi ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere la doi copii majori mateiniko mateiniko Buna seara.As dori sa aflu daca copii sunt la facultati private mai beneficiaza de pensie alimentara?din prima casatorie am doi copii care acum au varsta de 20 ... (vezi toată discuția)