avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Imobil dat in folosinta in baza unui contract de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Imobil dat in folosinta in baza unui contract de inchiriere

Daca un imobil este dat in folosinta in baza unui contract de comodat cu posibilitatea de subinchiriere, in formularul 168, la subinchirierea acestuia se precizeaza undeva anume acest aspect? Sau trebuie inregistrat si contractul de comodat separat? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 4 Aprilie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:15, 5 Aprilie 2023
Contractul de comodat nu se declara nicăieri.
Multumesc. Deci faptul ca locatorul contractului de inchiriere nu este si proprietarul, nu trebuie precizat nicaieri?
Contractul de locatiune se poate incheia intre proprietar=locator sau persoana imputernicita de catre acesta,procura urmand sa fie anexata la contract

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat cu drept de subinchiriere? matesa matesa buna. am o nelamurire. in primul rand - poate exista contract de comodat intre doua persoane juridice? daca da, poate exista cu drept de subinchiriere? ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru in cadrul asociatiei luizacsinte luizacsinte Lucrez la Camera de Comert Italiana si voiam sa stiu daca anumite societati pot avea sediul social sau punct de lucru in cadrul camerei....este asociatie ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere + contract comodat ioana012 ioana012 buna ziua! am urmatoarea situatie : eu ca persoana fizica inchiriez un apartament proprietate personala unei alte persoane fizice; acesta persoana la randul ei ... (vezi toată discuția)