avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Beneficii delegare. Bună ziua! Desi in CIM am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Beneficii delegare. Bună ziua! Desi in CIM am specificat locul ...

Beneficii delegare.

Bună ziua! Desi in CIM am specificat locul fix de munca, in fiecare an sunt trimisa câte 4-5 saptamani sa țin locul altor colege când pleacă în concediu ( angajare pe un post diferit fata de ce am eu trecut în CIM ) fără sa fiu intreabata dacă doresc acest lucru, cu modificarea programului de lucru și fără sa semnez vreun act aditional. Doream sa va întreb dacă pentru aceste delegări ( în aceiași localitate ) legea prevede vreo facilitate financiara, gen diurna.

Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:27, 5 Aprilie 2023
Nu se prevede nicio facilitate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegare, mod de exprimare a acordului salariatului ACEA ACEA Conform prevederilor art. 9 din Legea 16/2017 privind detasarea transnationala in cadrul prestarii de servicii internationale, personalul angajatorilor ... (vezi toată discuția)
Delegarea salariatilor in strainatate - problema tinys tinys Buna tuturor, sunt intr-o mare dilema. #-o Din data de 2 ianuarie 2008 , firma la care lucrez (profil instalatii in constructii), si-a trimis o echipa de 4 ... (vezi toată discuția)
Refuz semnare act aditional Monica H. Monica H. ce se poate face daca salariatul refuza sa semneze de primire informarea si actul aditional de schimbare a locului de munca??? (vezi toată discuția)