avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... am nevoie de access la un dosar pentru anulare act, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

am nevoie de access la un dosar pentru anulare act, daca cer vor fi notificati avocatii? Se poate cere access online daca sunt parte interesata?

am nevoie de access la un dosar complet public, daca cer vor fi notificati avocatii?
intrebarea e generala si confuza. detaliati.
Sunt parte interesată într-un proces civil, dar nu prea am încredere în avocatul implicat și, prin urmare, aș dori să solicit accesul la documentele disponibile publicului (probe) de la tribunal. Aș dori să știu dacă această cerere va fi comunicată avocaților ambelor părți.
Ce înseamnă parte interesata,acest termen nu exista în vocabularul juridic...Sunteți sau nu parte in dosarul respectiv, reclamant, parat,intervenient etc?Dosarul rlectronic difera în diversele zone din tara neexistând un program unitar, dar teoretic formuland o cerere de acces aceasta apare la dosar și celelalte părți vor vor afla(asta dacă bineînțeles sunteți parte în dosarul respectiv,nu cetățeanul x de pe strada care e interesat de ce se întâmplă în dosarul y)
Ultima modificare: Miercuri, 5 Aprilie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna petent de fond ? ContSters311821 ContSters311821 Buna ziua, mi-a venti acasa o citatie in care eu sunt chemat la tribunal in calitate de intervenient,(daca ati putea sa-mi spuneti ce inseamna asta ), iar ... (vezi toată discuția)
Recurent - parat sau recurent intervenient? ni_leta ni_leta Buna ziua Revin cu o rugaminte daca ma poate ajuta cineva. La fond parata a renuntat la cererea reconventionala in favoarea unei cereri de interventie in ... (vezi toată discuția)
Utilitatile dupa iesirea din indiviziune Dajani Dajani Buna ziua, \"S-a finalizat\" un proces prin admiterea actiunii de iesire din indiviziune avand ca obiect, partajul judiciar - \"iesirea din indiviziune\" cu ... (vezi toată discuția)