avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua,intrebarea mea este... la sfarsitul unui ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua,intrebarea mea este... la sfarsitul unui dosar penal ...

Buna ziua,intrebarea mea este... la sfarsitul unui dosar penal pe baza de semnatura falsa in contract de munca iar patronul recunoaste ca contractul nu a fost semnat decatre mine,dar contractul dispare in ceata....cine plateste despagubiri pt.judecata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:19, 5 Aprilie 2023
Cine decide instanta de judecata .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca fals madalina1979 madalina1979 Am lucrat o luna la o firma si patronul refuza sa imi dea salariul si nu mi-a facut contract de munca,am depus plangere la itm si la 12 zile dupa depunerea ... (vezi toată discuția)
Expertiza grafologica, nelamurire BodoFBI BodoFBI buna ziua, as dori sa aflu daca se poate face expertiza grafologica pe o copie a unui contract individual de munca care este fals, deci nu exista un original ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti ContSters99540 ContSters99540 ma aflu in proces, litigiu de munca, la tribunal in calitate de reclamant, obiectul dosarului este: drepturi banesti. inainte de a intra in fond, odata cu ... (vezi toată discuția)