avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună seara! Vă rog, mă puteți ajuta să găsesc ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună seara! Vă rog, mă puteți ajuta să găsesc explicația ...

Bună seara!
Vă rog, mă puteți ajuta să găsesc explicația pentru o anume situație?
Aveam nevoie de o informație de pe Portalul Instanțelor și, accesând site-ul, am descoperit că după doi ani și jumătate de la finalizarea unui proces pentru care am avut câștig de cauză (acțiune în răspundere delictuală, la care au fost admise toate cererile), la secțiunea ””Data ultimei modificări”, este trecută ziua de 5.04.2023 (față de 16.12.2020). Hotărârea este definitivă.
Persoana pe care am chemat-o în judecată este din nou reclamată de alți oameni, pentru aceeași cauză. Chiar ieri a fost depus acest dosar, asta am constatat.
Să fie doar o problemă care ține de partea de documente sau poate fi altceva?
Mulțumesc!

Ultima modificare: Miercuri, 5 Aprilie 2023
reliana, utilizator
Cel mai recent răspuns: reliana , utilizator 18:49, 9 Aprilie 2023
Nu vă putem oferi certitudinea pe care, probabil, o căutați. Poate fi și ce nu ne putem imagina.
Bunăoară, descopăr într-o zi că, intr-un dosar al meu (electronic și soluționat) fusese încărcată, din eroare, o hotărâre dintr-un alt dosar. Discut telefonic, se îndreptă eroarea, apare ce căutăm eu (hotărârea mea, nu a altora) și iaca modificare a datei ultimei modificări.
Dacă vreți să fiți sigur/ă, mergeți și studiați dosarul.
Ultima modificare: Duminică, 9 Aprilie 2023
romascanu, moderator
Vă mulțumesc pentru răspuns.
Voi merge la Registratură pentru a mă lămuri, așa cum mi-ați recomandat.
Cum persoana pe care am chemat-o în judecată este chemată din nou, pentru același motiv, am bănuit că aici este problema. Și se pare că nu mă înșel. La două zile după ce apare ultima modificare în dosarul meu, apare o mofificare si în celălalt dosar.
Poate consulta un dosar soluționat altcineva decât cei implicați- reclamant, parte reclamată, avocați? Este asta o practică? Dacă nu, nu am de ce să mă (mai) mir...
Vă doresc sărbători cu bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu poate fi solutia dupa portal? mass mass Buna ziua, la inceputul lunii iulie mi s-a incuviintat executarea silita privind reintegrarea in spatiu locativ. Executorul a comunicat debitorului somatia si ... (vezi toată discuția)
Reintegrare in spatiu 28lacra 28lacra Buna ziua, In urma unei hotarari judecatoresti, prin ordonanta presedintiala, se dispune ca reclamanta sa fie reintegrata in spatiu, fara somatie sau trecerea ... (vezi toată discuția)
Actiune in pretentii...incurcatura mare siempreska siempreska Buna! Prietenul meu a primit acasa o citatie prin care este chemat sa se prezinte la judecatoria Timisoara in luna mai, in care el apare ca reclamant si ... (vezi toată discuția)