avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... sesizare scrisa ,trimisa prin posta , semnata de mai ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

sesizare scrisa ,trimisa prin posta , semnata de mai multi cetateni ...

sesizare scrisa ,trimisa prin posta , semnata de mai multi cetateni dar nu cu nume si prenume clare . Sesizarea este trimisa consiliului local si priveste o situatie concreta referitor la patrimoniul public al comunei.
Pe motiv ca este anonima , petitia este respinsa. In acest caz putem discuta de autosesizare , in sensul , problema fiind reala consilierii locali puteau sa se autosesizeze si sa discute problema ??? intreb pentru un prieten......
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:21, 6 Aprilie 2023
Se autosesizează în anumite situații politia,parchetul,nu consilierii din comuna x .Puteti face o revenire cu o noua adresa,însușite de autori etcetc.
Spuneti-i prietenului ca sesizarile nesemnate in clar se considera anonime si nu se dezbate tema lor.Sesizarile anonime pot fi luate drept glume,deci,consilierii nu aveau de ce sa se autosesizeze.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ORDONANȚA nr. 27 din 30 ianuarie 2002
privind reglementarea activității de soluționare a petițiilor
Articolul 7
Petițiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiționarului nu se iau în considerare și se clasează, potrivit prezentei ordonanțe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am facut o sesizare online pentru parcare neregulamentara ... Lumyna Lumyna Buna ziua! am facut o sesizare online pentru parcarea neregulamentara continua pe trotuar a unui autoturism si am trimis-o de pe adresa mea de email pe adresa ... (vezi toată discuția)
Sesizare anonima. legala sau nu ? maiaB maiaB Buna seara! Care este legea si respectiv, articolul prin care, o asociatie locativa dar cu statut juridic trebuie sau nu, sa tina cont de o sesizare anonima ... (vezi toată discuția)
Sesizarile anonime sunt legale? 32aly 32aly As dori sa stiu cat sunt de legale sesizarile anonime la ITM? Din punctul meu de vedere nu ar trebui acceptate atat timp cat persoana in cauza nu se ... (vezi toată discuția)