avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara tuturor! O intrebare, va rog. Pentru un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara tuturor! O intrebare, va rog. Pentru un contract de ...

Buna seara tuturor! O intrebare, va rog. Pentru un contract de imbunatatiri imobil si inchiriere (necesar pentru subanchiriere), proprietar mutat in alta tara, care obtine la implinirea termenului hot de evacuare in temeiul art. 1034 si urm Cod Pr Cv, ce parere aveti, pretentii pentru nerespectarea oblig contractuale, ori imbogatire fara justa cauza? Multumesc
Cel mai recent răspuns: marcel.damaschin , utilizator 11:03, 7 Aprilie 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
În lipsa unei convenţii a părţilor cu privire la soarta investiţiilor făcute, temeiul juridic al acţiunii în despăgubiri îl reprezintă îmbogăţirea fără justă cauză.

PS:
1. Nu e nimeni obligat să vă răspundă pe forum. (am văzut că vă plângeați printr-un alt topic).
2. Când dvs. îi sfătuiți pe alții să nu-și piardă timpul cu avocații (după cum ați scris într-un alt topic) mă întreb de ce oare mi-am pierdut vremea ca să vă scriu măcar fraza de mai sus.
Ultima modificare: Vineri, 7 Aprilie 2023
romascanu, moderator
Aha! Deci se vede. Asta voiam. Ma gandeam ca scriu in zadar si de aceea am "intepat". Scuze! A fost o conventie intre parti si de aceea cred ca pe pretentii in raspundere contractuala? Am mai contactat aici avocati, carora apoi le-am devenit client. Chiar si pentru consultatie numai. Sarut mana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in conditiile unui contract de locatiune intre doua ... marcel.damaschin marcel.damaschin Buna ziua. In conditiile unui contract de locatiune intre doua persoane fizice, dar cu scopul principal ca locatarul sa reabiliteze si sa repare un imobil ... (vezi toată discuția)
Plata nedatorata? alboana alboana Buna ziua, Va supun atentiei Dvs. urmatoarea problema: o societate de leasing a incheiat contract de vanzare-cumparare cu un furnizor, pentru ... (vezi toată discuția)
Litigiu comercial sau civil? dandanaua dandanaua Ca ersoana fizica, am inchiriat un spatiu unei societati comerciale.Contractul a fost reziliat, dar vreau sa actionez societatea in instanta pentru ca nu mi-a ... (vezi toată discuția)