Buna seara tuturor! O intrebare, va rog. Pentru un contract de imbunatatiri imobil si inchiriere (necesar pentru subanchiriere), proprietar mutat in alta tara, care obtine la implinirea termenului hot de evacuare in temeiul art. 1034 si urm Cod Pr Cv, ce parere aveti, pretentii pentru nerespectarea oblig contractuale, ori imbogatire fara justa cauza? Multumesc
romascanu
Moderator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
În lipsa unei convenţii a părţilor cu privire la soarta investiţiilor făcute, temeiul juridic al acţiunii în despăgubiri îl reprezintă îmbogăţirea fără justă cauză.
PS:
1. Nu e nimeni obligat să vă răspundă pe forum. (am văzut că vă plângeați printr-un alt topic).
2. Când dvs. îi sfătuiți pe alții să nu-și piardă timpul cu avocații (după cum ați scris într-un alt topic) mă întreb de ce oare mi-am pierdut vremea ca să vă scriu măcar fraza de mai sus.
Aha! Deci se vede. Asta voiam. Ma gandeam ca scriu in zadar si de aceea am "intepat". Scuze! A fost o conventie intre parti si de aceea cred ca pe pretentii in raspundere contractuala? Am mai contactat aici avocati, carora apoi le-am devenit client. Chiar si pentru consultatie numai. Sarut mana.