avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... buna seara am avut un proces pe fond, l-am pierdut, am ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

buna seara am avut un proces pe fond, l-am pierdut, am facut ...

buna seara
am avut un proces pe fond, l-am pierdut, am facut apel si am pierdut si apelul. La prima instanta am primit cheltuieli de judecata 1500 RON, iar la apel am primit sa platesc 2000 RON.
Care este suma pe care o am de platit?!
Buna seara.
Aveti de platit ambele sume.
Multumesc. Deci, sentinta definitiva este separata de prima sentinta, a fondului?!
Da ,se pare ca nu ați avut av angajat pt ca nu.prea știți cum sta treaba cu onorariul.In 90 % se percepe pt fiecare faza procesuală, dvs ați.pierdut ambele procese fond și apel,adversarul le a câștigat ,a plătit av iar acum va recupera de la dvs 3500 lei...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce nu pot recupera in apel cheltuielile de judecata efectuate la fond? tory_bei tory_bei Am avut un proces la tribunal in calitate de parat pe care l-am pierdut. Am facut apel la curtea de apel si am castigat definitiv. Avocatul m-a taxat de doua ... (vezi toată discuția)
Partaj mocutzy27 mocutzy27 o sa descriu mai pe larg situatia poate nu inteleg eu.... partaj - eu reclamant angajez aparator semnez un contract pe care recunosc nu l am citit dupa cum am ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata anonim2009 anonim2009 buna ziua ieri am pierdut un proces pe o anumita speta cu cheltuieli de judecata pentru partea adversa de 1500 ron- nu am nici un venit nu am bunuri mobile ... (vezi toată discuția)