tatal meu are o casa in care este mostenirea lui si este unicul mostenitor ,fiind recasatorit dar nu este mama mea as vrea sa stiu daca as putea sa -mi devina de drept ca sunt singurul copil sau poate sa ma atace ea sau copii ei ca sa nu facem acte de vanzare
Casa respectiva este un bun propriu al tatalui dvs.
Daca tatal va muri inaintea actualei sotii, aceasta va veni la mostenire in calitate de sotie supravietuitoare impreuna cu toti descendentii sotului , adica dvs si fratii dvs (daca aveti asa ceva). Dar copiii actualei sotiui nu vor veni la mostemnire.
Daca actuala sotie moare inaintea tatalui dvs, dupa decesul tatalui descendentii acetuia - dvs si fratii (repet, daca aveti frati) mosteniti casa.
Testament
marinica71
cum pot afla daca tatal meu i a lasat partea lui de avere(prin testament) actualei lui sotii? pot merge la notar sa intreb?tatal meu este recasatorit si are o ... (vezi toată discuția)
Mostenire
soso35
Buna seara!
Rog daca ma puteti ajuta cu urmatoarea problema: parintii au divortat in urma cu mai multi ani avand in proprietate o casa . Dupa partaj mama a ... (vezi toată discuția)