avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Bun găsit! Îmi poate spune cineva dacă pe un teren ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Bun găsit! Îmi poate spune cineva dacă pe un teren extravilan ...

Bun găsit!
Îmi poate spune cineva dacă pe un teren extravilan poate exista curti-constructii( este un grajd vechi din lemn),sau doar în intravilan?...multumesc!
Multu
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:19, 11 Aprilie 2023
grajdul de lemn este o constructie cu destinatie agricola, mai precis zootehnica. acesta poate exista in extravilan. curti constructii se refera la un teren unde se poate construi un imobil cu destinatie locuinta, industrial, de servicii, etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren extravilan curti - constructii. drept de preemtiune? alex1981 alex1981 Buna seara, pentru vanzarea unui teren extravilan care are categoria de folosinta \"curti-constructii\" se poate face contract de vanzare fara respectarea ... (vezi toată discuția)
Schimbare categorie de folosinta teren intravilan pasune in curti contructii SaraDenisa SaraDenisa Buna seara. Detin un teren intravilan care are trecut in cartea funciara la categoria de folosinta ; pasune. As dori sa schimb categoria de folosinta in curti ... (vezi toată discuția)
Bună. aș vrea să cumpăr un teren extravilan (faneața). am ... RolandEngi RolandEngi Bună. Aș vrea să cumpăr un teren extravilan (faneața). Am vorbit cu constructori care fac căsuțe din panouri tip \'Sandwich\', pe piloni. Întrebarea ... (vezi toată discuția)