avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Bună!Dacă mă aflam într-un grup de whatsapp unde ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Bună!Dacă mă aflam într-un grup de whatsapp unde au fost ...

Bună!Dacă mă aflam într-un grup de whatsapp unde au fost distribuite niște materiale(ulterior noi am aflat ca ar fi fost cumparate si ar fi avut drept de autor) suntem vinovați în fața legii?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 15:00, 23 Aprilie 2023
In principiu, nu. Deoarece hotul neprins e negustor cinstit. Iar Politia nu sta sa urmareasca pe toti cei care descarca materiale piratate, ca n-ar mai avea timp pentru altceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comercializare software personal Theviktory Theviktory Buna ziua, Sunt intreprindere individuala si am creat un soft pe care doresc sa il inregistrez in vederea dobandirii drepturilor de autor pentru a-l putea ... (vezi toată discuția)
Fisiere piratate/fara licenta simleuan simleuan Buna ziua, as dori sa intreb daca este LEGAL, nu daca exista riscul \"sa imi bata politia la usa\", pur si simplu daca este legal sa descarci filme sau alte ... (vezi toată discuția)
Furt biciclete spirala spirala Buna ziua. Azi am observat ca bicicletele lipsesc din locul de unde le-am avut depozitate , mentionez ca acel loc se afla la etajul 9 (tehnic) blocul avand 8 ... (vezi toată discuția)