avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Pe 30 martie luna trecuta am facut 18 ani ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Pe 30 martie luna trecuta am facut 18 ani si as vrea ...

Buna ziua! Pe 30 martie luna trecuta am facut 18 ani si as vrea sa stiu daca mai primesc si luna asta (aprilie) alocatia sau nu?
Cel mai recent răspuns: Aura Daniela , utilizator 21:19, 12 Aprilie 2023
Daca urmezi o forma de invatamant, da!Eu asa stiu.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Aprilie 2023
Aura Daniela, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie de stat biamaria biamaria Buna ziua! Sunt mamica unui baiat care este in clasa a XI a si in martie implineste 18 ani.Din aprilie mai primeste alocatie de stat pana la terminarea ... (vezi toată discuția)
Luna trecuta am facut cererea la scoala pt alocatie ,mentionez ... boss12345 boss12345 Luna trecuta am facut cererea la scoala pt alocatie ,mentionez ca am 18 ani si inca urmez cursurile?Eu nu am mai primit alocatia din luna iulie de cand am ... (vezi toată discuția)
Alocatii Ali99 Ali99 Buna. Am implinit 18 ani in februarie. Am depus cerere la liceu si am primit alocatia pe lunile martie,aprilie si mai. Eu am terminat clasa a 11 a,urmand sa ... (vezi toată discuția)