avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recalcularea pensiei alimentare. Bună dimineața. Aș ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recalcularea pensiei alimentare. Bună dimineața. Aș dori să știu ce se face pentru a se recalcula ...

Bună dimineața. Aș dori să știu ce se face pentru a se recalcula pensia alimentară de întreținere a copilului. Trebuie doar să fac o cerere la judecătorie ? E nevoie de înfățișare la tribunal? Sau trebuie să iau legătura cu un avocat. Menționez faptul că pensia alimentară a rămas aceeași cum a fost stabilită la timpul respectiv ( acum aproximativ 13 ani). Nu am făcut nici un demers în toți acești ani. M-am descurcat cu salariul meu și cu ce primea copilul de drept. Copilul a crescut, necesitățile sunt mai multe... Aș dori să știu cum trebuie să procedez. Mulțumesc frumos.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Se face o cerere la instanta, Se formeaza dosar, se dau termene de judecata, se administreaza probe, se judeca ca orice proces. Va trebui sa va prezentati la termene. Ar fi indicat sa aveti angajat un avocat. Daca aveti nagajat un avocat, atunci prezenta dvs. nu o sa mai fie necesare, acesta prezentandu-se la termene in locul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martori - proces pentru acordarea pensiei alimentare ContSters133753 ContSters133753 am intentat proces pentru acordarea pensiei alimentare si obtinerea custodiei fiului meu, care se afla in grija mea. avocatul imi spusese ca este posibil sa ni ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara Mya marya Mya marya Fiti dragut am o intrebare eu am intentat divort in 2015 si tot eu la m castigat,ambii baietii fiind la mine,renuntand la casa pt copii,el a ales averea,el ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei alimentare carmenita24 carmenita24 Bună dimineața,aș dori să știu cum să procedez în situația în care mă aflu și anume: soțul meu plătește pensie alimentară în cuantum de 50% din ... (vezi toată discuția)