avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod caen pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod caen pfa

Buna ziua! Doresc sa înființez un PFA pentru comerț online(îmbrăcăminte). Hainele vor fi realizate intr-o fabrica, eu doar le trimit schițele și materia prima. Am nevoie de un cod Caen diferit de comertul online, pentru a înregistra achiziționarea de materie prima ca și cheltuiala deductibila? Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 13 Aprilie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:04, 14 Aprilie 2023
daca e asa cum povestiti, dvs sunteti producatorul. fabrica va inchiriaza utilajele si forta de munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul caen 1413 si 1419 necesita diploma de specialitate ? anc4 anc4 Buna ziua doresc sa imi infiintez un pfa cu activitate principala 4791 ( comert online ), iar ca activitati secundare 4775 comert cu amanuntul al ... (vezi toată discuția)
Cod caen madalinax madalinax Doresc sa infiintez pfa pentru comert online cu haine. As dori sa stiu daca codul caen 4791 se incadreaza la norma de venit Comert cu imbracaminte si ... (vezi toată discuția)
Înființare magazin online simoaurelia simoaurelia Buna ziua!Mă interesează înființarea unui magazin online îmbrăcăminte .Hainele doresc să le produc în tara dar momentan nu le voi produce eu ci voi ... (vezi toată discuția)