avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort dupa 6 luni de casatorie,fara partaj. ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort dupa 6 luni de casatorie,fara partaj. Buna ziua, Am divortat dupa 6 luni de casatorie(hotararea de ...

Buna ziua,
Am divortat dupa 6 luni de casatorie(hotararea de divort a fost pronuntata la 6 luni de la data incheierii casatoriei). Nu am avut de impartit nimic, niciunul din noi nu a cerut nimic. In hotararea de divort nu se spune nimic de partaj.
M-am casatorit cu altcineva si am un copil.
Peste ani si ani, fosta sotie are vreun drept la bunurile care ii vor ramane copilului meu? Fosta sotie poate pretinde un drept de succesiune?
Cum pot preintampina acest lucru?

Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 14 Aprilie 2023
myhy, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 11:49, 14 Aprilie 2023
Nu.
Fosta nu are nici un drept la bunurile dvs dobândite ulterior divorțului și cu atât mai puțin la bunurile copilului ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort popescu mihaela popescu mihaela Sunt casatorita de 1 an si am bunuri dobandite inaintea de a ma casatori.Va roga sa-mi spuneti daca voi divorta sotul meu poate obtine o parete din acestea- ... (vezi toată discuția)
Mostenire partaj mariusalin mariusalin Buna ziua, Sunt necasatorit urmeaza sa primesc o mostenire de 3/4 dintr-un imobil. Ipotetic anu viitor ma casatoresc si peste 10 ani divortez exista cumva ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori Arisandy Arisandy In cazul unui divort de comun acord, care implica si un minor, mai e nevoie de martori? Daca unul din soti are un imprumut cu ipoteca, apartamentul fiind ... (vezi toată discuția)