avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am cumpărat o mașină second hand este ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am cumpărat o mașină second hand este înmatriculata mașina ...

Am cumpărat o mașină second hand este înmatriculata mașina da nu pe numele meu și o am de 4 luni daca mă duc să o înmatriculez acum se întâmplă ceva
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 21:13, 17 Aprilie 2023
Scrie in link-ul pe care vi l-am postat,1 punct amenda este 145 RON. Minim 6 puncte amenda inseamna 580RON.
Nu vad unde este linkul
Nu mai contează, ați aflat care e minimul amenzii. Așa că mergeți cât mai repede si înmatriculați mașina.

Roob a scris:

Nu vad unde este linkul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere autoturism la primarie gigione01 gigione01 Am vazut zilele acestea circuland pe sosea un ARO cu numar de inregistrare de la Primarie. Eu am un Oltcit.Dar as vrea sa-mi iau una de teren din strainatate ... (vezi toată discuția)
Recent am achiziționat o mașină - probleme cu înmatricularea Gabriel14121993 Gabriel14121993 Buna seara, recent am achiziționat o mașină ,a cărui așa zis proprietar (nefiind defapt proprietar ci deținând decât un contract de vânzare cumpărare ... (vezi toată discuția)
Cum radiez un autoturism avand hotarare judecatoreasca Mihaela Hurdubae Mihaela Hurdubae Am vandut un autoturism iar cumparatorul nu a inmatriculat-o pe numele sau. Acum am o hotarare judecatoreasca in care cumparatorul este obligat sa isi ... (vezi toată discuția)