Într-un proces civil, desfășurat pe durata a doi ani de zile ( proces câștigat de mine) , dacă am plătit avocatului la aproape fiecare termen diverse sume de bani, iar la final suma reprezentând cheltuielile de judecată (care mi-au fost achitate între timp) este una mult mai mica, deși avocatul m-a asigurat de nenumărate ori că îmi voi recupera banii dacă câștigăm procesul, mai pot face ceva sau este totul pierdut?
Este mai mica deoarece instanta nu a admis în totalitate cheltuielile de judecata solicitate fiind depuse acte pt întreaga suma saunpt ca au fost depuse chitante doar pt o.parte din sumele plătite drept onorariu?Dacă este vorba de prima varianta atunci av nu are nici o culpa ...
Să verific la doamna avocat vă referiți? Sau? Dânsa a mers fizic să mă reprezinte în orașul unde s-a desfășurat procesul, iar comunicarea s-a efectuat prin email. Însă nu știu ce chitanțe a depus.
Verificati in dosar la arhiva ce chitanțe exista sau cereți acces la dosarul electronic dacă exista.Vedeti ce scrie în sentința privind cheltuielile de judecata etcetc.