avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua, Într-un proces civil, desfășurat pe ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua, Într-un proces civil, desfășurat pe durata a doi ...

Bună ziua,

Într-un proces civil, desfășurat pe durata a doi ani de zile ( proces câștigat de mine) , dacă am plătit avocatului la aproape fiecare termen diverse sume de bani, iar la final suma reprezentând cheltuielile de judecată (care mi-au fost achitate între timp) este una mult mai mica, deși avocatul m-a asigurat de nenumărate ori că îmi voi recupera banii dacă câștigăm procesul, mai pot face ceva sau este totul pierdut?
Cel mai recent răspuns: Vera13 , utilizator 08:49, 19 Aprilie 2023
În regulă, mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot recupera onorariul avocatului? CMirela CMirela Cum imi pot recupera onorariul pentru avocat pierdut in urma unui proces castigat de mine? (vezi toată discuția)
Taxa de timbru si taxa judiciara TANASENASTASA TANASENASTASA buna seara.cat reprezinta taxa de timbru intr-un proces de succesiune si unde se plateste?pt ca eu i-am dat o suma avocatei ce ma reprezinta,nu mi-a dat ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata micsorate - reducere onorariu avocat, recuperare diferenta ghioarcacornel ghioarcacornel Am o nedumerire... Cu ceva timp in urma am avut un accident de masina .Cea care a fost vinovata de acel accident, a cerut in instanta anularea procesului ... (vezi toată discuția)