avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Mama mea in ziua de Paste, s-a trezit la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Mama mea in ziua de Paste, s-a trezit la poarta cu ...

Buna ziua! Mama mea in ziua de Paste, s-a trezit la poarta cu o vecina in jurul orei 17.00, care i-a adus acuze deconcubinaj cu sotul acesteia, injurii, si alte forme de defaimare a mamei. Mentionez ca aceasta era in stare avansata de ebrietate. Eu eram cu mama impreuna in curte si am fost martora acetor fapte. Ulterior a venit la poarta si sotul acesteia impreuna cu o alta persoana, un barbat din sat, toti in stare de ebrietate incercand si sotul acesteia s-o defaimeze pe mama sustinand aceleasi lucruri., tot acesta femeie a venit in toiul noptii strigand la poarta. Avem inregistrari facute pe telefon!
Mama, pentru ca este singura de aproape 10 ani, pentru diverse munci , taiat lemne, pus butelie , cosit sau alte treburi, contra unei renumerarii in bani, in trecut i-a chemat pe acesti oameni in curtea ei dar a renuntat sa- i mai cheme la munca pentru ca nu-si faceau treaba. Am chemat politia si le-am facut o reclamatie dar a-si dori sa le dau o lectie acestora , astfel incat s-o lase pe mama in pace si sa nu o mai sicaneze si defaimeze. Mama face anul acesta 70 ani, are probleme cardiace de multi ani, si nu imi doresc sa o denigreze nimeni si sa-i stirbeasca onoarea ceea ce-si doreste si ea.
Ce putem face din punct de vedere juridic astfel incat acesti oameni sa primeasca o lectie si sa nu se joace cu vietile oamenilor?
Ultima modificare: Marți, 18 Aprilie 2023
dumitrasoare, utilizator
Cel mai recent răspuns: dumitrasoare , utilizator 16:34, 28 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va trebui ca mama sa o dea in judecata , chiar daca castiga, nu cred ca are ce sa le ia, iar procesul va costa.
Nu vreau sa le iau nimic! Daune morale, astfel incat sa-si ceara scuze in mod public si sa ne achite cheltuielile de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatii false + amenintarea cu moarte si lovire PrunaA PrunaA Buna ziua! Scriu si eu in cautarea unor sfaturi si informatii utile, avand in vedere ca nu prea sunt \"in tema\"cu unele notiuni si procesuri. Poveste pe ... (vezi toată discuția)
Plangere penala amenintare cu moartea markila markila Sotul meu a fost instiintat de politie ca i-a fost facuta o plangere penala de catre o vecina; cu aceasta vecina a avut in urma cu o luna de zile o discutie ... (vezi toată discuția)
Ce solutii am? ammazon ammazon Buna seara. Asa cum poate ati auzit prin presa scrisa si audio vizuala, saptamana trecuta au avut loc niste perchezitii de amploare la persoanele implicate in ... (vezi toată discuția)