avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale La ce adresa e scutita persoana cu certificat de ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

La ce adresa e scutita persoana cu certificat de handicap?

Buna ziua, Tatal meu are certificat de handicap, are buletinul pe Bucuresti si proprietate in Ialomita ( unde a platit impozit). La ce adresa este scutit de impozit? La cea actuala din buletin sau la cea unde este proprietar?
Multumesc,
Ultima modificare: Marți, 18 Aprilie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: cory1983 , utilizator 12:55, 19 Aprilie 2023
Beneficiaza de scutire obligatii fiscale la adresa unde detine deschis rol fiscal
Multumesc de raspuns
Imi puteti spune in baza carui articol? Cei de la primaria unde are proprietatea refuza scutirea pe motiv ca adresa din buletin cu corespunde cu adresa imobilului ce il are in proprietate.

ynocentta a scris:

Beneficiaza de scutire obligatii fiscale la adresa unde detine deschis rol fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit pe imobil persoana cu dizabilitati (handicap ... aaa21 aaa21 Scutire impozit pe imobil persoana cu dizabilitati (handicap grav- permanent) Buna ziua, Sunt persoana cu handicap grav, permanent. Stiu ca, cf. legii ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite - scutiri pentru persoane cu handicap febletea febletea Buna ziua,sotul meu are certificat de handicap accentuat permanent.intrbarea mea este poate fii scutit pe impozit casa si teren daca nu suntem proprietari pe ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe casa negru daniel negru daniel Buna ziua, sunt persoana cu handicap grad accentuat sau 2 cum era mai demult, asi dori sa stiu se poate sa fiu scutit de impozitu pe casa daca nu sunt ... (vezi toată discuția)