avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna, in conditiile modificarii sumei acordate pt ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna, in conditiile modificarii sumei acordate pt indemnizatie, ...

Buna, in conditiile modificarii sumei acordate pt indemnizatie, de aceste modificari beneficiaza doar persoanele care au nascut dupa Martie 2023 sau se vor recalcula si persoanelor care sunt acum in Concediu de crestere?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:22, 19 Aprilie 2023
Despre ce modificare este vorba ? In opinia mea, se va majora doar indemnizatiile care sunt sub valoarea indemnizatiei minime.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere a copilului vlad_aurelian vlad_aurelian buna seara. ma numesc vlad si este pentru prima data pe un forum. daca am gresit cu ceva va rog nu ma injurati. am si eu o mica problema. sotia mea pe 24 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil 2016 vlad-iustin vlad-iustin Buna ziua, Daca legea a intrat in vigoare pe 1 iulie, iar sotia a nascut pe 29 martie anul curent, poate fi recalculata indemnizatia pe legea noua? Mentionez ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate Claudia Ned Claudia Ned Buna ziua! Am intrat in prenatal in data de 2.09.2019, inca nu am primit primii bani pe prima luna. Mi s-a zis de la Hr, ca prenatal + postnatal inseamna 85% ... (vezi toată discuția)