avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu crestere copil pana la 2 ani- schimbare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu crestere copil pana la 2 ani- schimbare parinte

Buna ziua,

Incepand cu data de 1 sept 2009 am intrat in concediu de crestere a copilului pana la 2 ani (finalizare aprilie 2011). In luna martie a.c. as dori sa ma reintorc la serviciu. Sotul meu poate sa ma "inlocuiasca" :) in acest proces? Adica sa intre in concediu de crestere a copilului in locul meu pana la implinirea de catre copil a varstei de 2 ani? Mentionez ca indeplineste conditiile prevazute de lege (daca ar fi fost sa solicitam pentru el acest lucru de la inceput).

Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Dadu78 , utilizator 13:36, 26 Februarie 2010
Puteti beneficia, dar trebuie sa luati legatura cu fostul angajatorur sa va completeze adeverinta cu stagiul de cotizare.
Multumesc! Asa am inteles si eu dar nu eram sigur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pentru cresterea copilului??? ankalaura85 ankalaura85 In temeiul OUG 148/2005 beneficiaza de concediu pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ani oricare dintre parintii copilului.Intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)
Revenire la servici din concediu sarcina si lauzie Floryyna Floryyna Buna ziua ma numesc floryna si am si eu cateva nelamuriri . Am nascut pe data de 16 ian 2010 o fetita si am hotarat cu sotul meu sa intre el in concediu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil deniisa deniisa Buna ziua Eu am fost in concediu pt ingrijire copil pina la data de 1 iunie 2009(concediul termininduse pe 7 aug 2010).Am vrut revenire la serviciu cu data de ... (vezi toată discuția)