avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Am o nelămurire referitor la Codul muncii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Am o nelămurire referitor la Codul muncii în ceea ...

Buna ziua! Am o nelămurire referitor la Codul muncii în ceea ce privește un angajat daca dorește să fie neutru la propunerea unui reprezentant al salariaților? Este obligat angajatul să propună pe un coleg pentru a fi reprezentant al salariaților, daca angajatul nu dorește acest aspect!?! Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:35, 19 Aprilie 2023
Angajatul are dreptul , nu obligatia sa propuna pe cineva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegerea unui reprezentant al salariaților George 1234567890 George 1234567890 Buna ziua! Dar dacă vreau sa fiu neutru in ceea ce privește propunerea unui coleg pentru a fi reprezentant al salariaților mi se poate desface contractul de ... (vezi toată discuția)
Procedura cumul de functii Mihai Cochior Mihai Cochior Buna ziua! Am o nelamurire in ceea ce priveste cumulul de functii. Pentru a intelege situatia: Sunt Cadru Tehnic - PSI (norma intreaga) intr-o societate cu ... (vezi toată discuția)
Incetare cm in cazul suspendarii permisului de conducere andea23i andea23i Buna, Va rog sa ma ajutati si pe mine, am o nelamurire in ceea ce priveste posibilitatea desfiintarii contractului de munca: Sotul meu lucreaza ca ... (vezi toată discuția)