avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Alegerea unui reprezentant al salariaților
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Alegerea unui reprezentant al salariaților

Buna ziua! Dar dacă vreau sa fiu neutru in ceea ce privește propunerea unui coleg pentru a fi reprezentant al salariaților mi se poate desface contractul de munca pentru acest motiv? Întreb acest lucru pentru că așa mi s-au comunicat și din informațiile mele nu este prevăzut acest lucru în Codul muncii. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:57, 20 Aprilie 2023
Nu se poate asa ceva.. dar pot invoca alte motive .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am o nelămurire referitor la codul muncii în ceea ... George 1234567890 George 1234567890 Buna ziua! Am o nelămurire referitor la Codul muncii în ceea ce privește un angajat daca dorește să fie neutru la propunerea unui reprezentant al ... (vezi toată discuția)
Delegare in strainatate sirenna sirenna As dori un sfat pentru o cunostinta care a primit o delegatie in strainatate, intr-un loc unde mai lucreaza inca trei colegi de munca. Conditiile in care au ... (vezi toată discuția)
Contestare cercetara disciplinara - conditii Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua. As dori sa va intreb in ce conditii se poate contesta decizia unui raport intocmit pentru cercetare disciplinara, de catre angajatul subiect al ... (vezi toată discuția)