Salut, am și eu o întrebare legată de proprietate. Am cumpărat acum câteva luni în urmă o garsonieră de la cineva care a cumpărat-o la rândul lui direct de la dezvoltator. Astăzi am observat că în releveu de exemplu scrie că pereții au 2,46m. In realitate sunt 2,35. La fel și în celelalte încăperi cam peste tot lipsesc in realitate în jur de 6-12 cm. Adică lipsesc în sensul că în plan scrie altceva și în realitate e altceva. Vorbesc de metri din perete in perete, adică ce e declarat pe plan (releveu). Nu m².
Ce pot să fac? Este normal? Este înșelăciune din partea dezvoltatorului? Nu doresc să acuz pe nimeni, da mi se pare ciudat. Până la urmă e spațiul declarat care în realitate nu corespunde. Iar prețul de cumpărare e pe m², care se tot aduna dacă ici colo lipsește câțiva centimetri. Ce se poate face? Sau asta e soarta și trebuie să mergem mai departe? Corect oricum nu mi se pare. Declari ceva ce nu e real.
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Puteti reraliza expertiza tehnica a garsonierei
In baza raportului de expertiza daca exista diferente intre real si contract achitat aveti dreptul sa solicitati pretentii