avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suspendare contract de munca Buna ziua, Este ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suspendare contract de munca Buna ziua, Este obligatorie suspendarea ...

Suspendare contract de munca
Buna ziua, Este obligatoriu suspendarea contractului de munca la acordarea concediului fara plata, conf.art.54 din Codul Muncii acesta poate fi suspendat prin acordul partilor.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: marcucarolina , utilizator 11:03, 21 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate textului de lege , nu ar fi obligatorie ,..dar practica majoritara este in sensul suspendarii.
Va multumesc, asa inteleg si eu din textul de lege, atunci cand intervine obligativitatea legiuitorul nu cred ca ar lasa loc de interpretare si ar prevede in mod expres suspendarea contractului de munca in situatia acordarii CFP..Va multumesc inca oadata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul fara plata se opereaza in revisal? coraliana coraliana Doresc sa stiu daca concediul fara plata acordat salariatilor se opereaza in Revisal. Mentionez ca se acorda 15 zile/luna concediu fara plata prin ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate anymaryh anymaryh Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, in cazul in care un salariat solicita 15-20 zile concediu fara plata pt probleme personae, trebuie sa-i fac suspendarea ... (vezi toată discuția)
Perioada de preaviz alina_puff alina_puff Buna ziua, In cauzul in care se primeste o notificare precum ca angajatorul isi restrange activitatea si iti da preavizu de 20 de zile trebuie lucrate si ... (vezi toată discuția)