avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA radiat ii n 2022 mai trebuie să depună ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA radiat ii n 2022 mai trebuie să depună declarația unica in 2023?

PFA radiat ii n 2022 mai trebuie să depună declarația unica in mai 2023? Mulțumesc celor care raspund
Ultima modificare: Joi, 20 Aprilie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:52, 20 Aprilie 2023
Dacă ați depus declaratia unica după radierea din 2022, cu valorile (venituri si cheltuieli) realizate efectiv în lunile de functionare din 2022, nu mai depuneți acum nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia unica la radierea pfa Sophiaa Sophiaa Buna ziua! Luna trecuta pe 13 mi-am înfiintat pfa. Astăzi am ridicat foaia radierii de la registrul comerțului! Ce fac mai departe? Nu am dat nici ... (vezi toată discuția)
Mi-am facut pfa in domeniul web cam. malina111 malina111 Mi-am facut pfa in domeniul web cam , dar nu stiu ce trebuie facut mai departe ,an inteles ca trebuie sa depun o declaratie la anaf ? si trebuie sa imi fac ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala infiintata in martie 2023 Tatar Alexandru Tatar Alexandru Bună ziua. Am o intreprindere individuala înființată în martie 2023. Nu am avut nici o activitate. Întrebarea mea este, dacă trebuie sa depun ... (vezi toată discuția)