avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cerere procuror de incepere si urmarire penala. Buna ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cerere procuror de incepere si urmarire penala. Buna ziua, va ...

Cerere procuror de incepere si urmarire penala.
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un model de "Cerere procuror de incepere si urmarire penala" .
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 11:20, 21 Aprilie 2023
Buna ziua, nu exista asa ceva. Procurorul nu dispune inceperea urmaririi penale la cerere. Ceea ce puteti dvs. face este sa va interesati intai de stadiul dosarului penal, in principiu urmarirea penala ar putea fi inceputa maca in rem, cu privire la fapta, si ulterior, in functie de raspuns, vedeti ce cereri aveti de facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovadă începere urmărire penală Fynnraed Fynnraed Bună ziua, Am și eu o problemă și îndrăznesc să cer o părere aici, în speranța că m-ar putea ajuta cineva cu mai multă experiență. Sunt ... (vezi toată discuția)
Incalcare drepturi de catre procuror gdima gdima Buna ziua, Am cerere depusa la Parchet pentru a mi se permite consultarea dosarului si n-am primit nici un raspuns. De fapt, n-am primit raspuns la nici o ... (vezi toată discuția)
In cazul in care in cadrul unui proces pentru ordin de protectie, un procuror ... marevna marevna In cazul in care in cadrul unui proces pentru ordin de protectie, un procuror se sesizeaza din oficiu si pentru infractiunea de rele tratamente impotriva ... (vezi toată discuția)