avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pentru a putea întra în șomaj, ce trebuie precizat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pentru a putea întra în șomaj, ce trebuie precizat de angajator ...

Pentru a putea întra în șomaj, ce trebuie precizat de angajator în momentul în care dispune încheierea contractului de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:09, 21 Aprilie 2023
1. adeverinta de vechime
2. decizia de incetarea a c.i.m.
3. adeverinta tip pentru somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de somaj dupa ccc marcigr8 marcigr8 Acum sunt in concediu pentru cresterea si ingrijirea copilului in varsa de pana la doi ani (pana 16 aprilie) ,cu contractul de munca suspendat si urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Contractul pe durata determinata si indemnizatia de crestere a copilului silvia23 silvia23 Buna ziua! Am si eu intrebare ...daca intru in cic si am contract determinat,ce se intampla cu contractul?se suspenda sau se incheie chiar daca eu sunt in ... (vezi toată discuția)
Intrarea in somaj dupa terminarea concediului pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani ionicabotezatu ionicabotezatu Am terminat concediul de ingrijire copil in varsta de pana la 2 ani si societatea de la care am plecat in acest concediu se afla in procedura de insolventa, ... (vezi toată discuția)