avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara! La schimbarea tevilor din ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara! La schimbarea tevilor din apartament,muncitorii au ...

Buna seara! La schimbarea tevilor din apartament,muncitorii au spart si peretele despartitor dintre baie si bucatarie.Contractul incheiat cu ei nu stipuleaza nici un fel de raspundere din partea lor.Am vreo sansa in instanta? Sau sunt nevoita sa suport singura costul repararii ?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: baranyaizsuzsa , utilizator 05:30, 21 Aprilie 2023
Multumesc pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatie teva comuna bloc si am ramas cu peretele darimat la baie marinicafarafrica marinicafarafrica Buna ziua Un var a fost nevoit sa permita reparatia tevii comune prin baia lui numai ca a ramas cu paguba! I au darimat o portiune din perete cu faianta au ... (vezi toată discuția)
Perete spart pentru repararea tevii comune CristinaCIC CristinaCIC Buna ziua Daca intr-un bloc se sparge o teava comuna si instalatorul (mai mult sau mai putin competent) adus de administrator sparge peretele de la ... (vezi toată discuția)
As dori sa știu dacă zidul comun între doua apartamente este ... Maria 1969 Maria 1969 As dori sa știu dacă zidul comun între doua apartamente este parte comuna a asociației sau parte comuna a celor doua proprietăți? S-a reparat o conducta ... (vezi toată discuția)