Tatal meu a fost gasit cu alcoolemie de 0.42 la etilotest, si a fost preluat pentru prelevari probe de sange la spital. Presupunem ca rezultatele vor iesi peste 0.80 la cele de sange, dar intrebarea este alta.
El a mai avut in ultimul an (2022) permisul retinut de 3 ori,timp de 90 de zile, tot din cauza alcoolemiei la volan.
In ce maniera credeti ca vor influenta aceste antecedente la pedeapsa pentru actuala cauza? Stim ca este caz penal chiar daca inca nu a primit rezultatele de la Institutul de Medicina Legala, dar am vrea sa stim daca este vreo sansa ca aceasta infractiune sa se soldeze doar cu amenda penala.
Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri
Este recidivist si vreti sa scape?
Ar trebui sa renunte definitiv ori la alcool ori la permis. Altfel, va lua o viata de om si fortat va renunta la amandoua plus la libertate.
latka
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
@fhgk
Poate ca nu ati inteles mesajul si oricum aici nu facem judecati morale :
1. Ideea e ca se doreste o pedeapsa fara inchisoare, presupun ca si dvs. aveti parinti. Oricum permisul se va anula.
2. Un asemenea verdict va depinde de priceperea avocatului si de permisivitatea judecatorilor (presupunind ca se va ajunge si la o alta instanta).
Alcoolemie
alin111
Daca am in aerul respirabil 0.42 si in sange imi vine pana in 1 sunt sanse sa mi anuleze permisu?? ,deoarece am inteles de la cineva ca daca am pana in 1 ma ... (vezi toată discuția)