avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua. Concediul de odihna restant poate fi platit ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua. Concediul de odihna restant poate fi platit in situatia ...

buna ziua. Concediul de odihna restant poate fi platit in situatia in care postul se desfiinteaza dar personalul este preluat de catre alta institutie ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:57, 21 Aprilie 2023
Cum se face preluarea personalului ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Cammie Cammie Buna ziua! Sunt insarcinata in 19 saptamani si ar trebui sa nasc la inceputul lunii iulie. Sunt angata la o institutie a statului (Camera Agricola), care ... (vezi toată discuția)
Somaj 02.03.2010 angelasiecobean angelasiecobean Locul de munca pe care am fost angajata s-a redus ( desfiintat ) si am fost data in somaj.As dori sa-mi spuneti daca se poate , daca pe postul pe care am fost ... (vezi toată discuția)
Este posibila incetarea cim cf. art. 55 lit.c in ultima zi de preaviz? ContSters146823 ContSters146823 Daca angajatul in ultima zi de preaviz cere desfiintarea CIM cu acordul partilor, preavizul fiind dat in conformitatae cu art 65-68 , este corect sa-i incetam ... (vezi toată discuția)