avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am semnat un contract de munca, insa au ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am semnat un contract de munca, insa au aparut niste ...

Buna ziua,
Am semnat un contract de munca, insa au aparut niste schimbari cu privire la situatia mea personala nu il mai pot onora. Contractul l-am semnat cu 10 zile inainte de data inceperii efective a muncii. Va rog sa imi spuneti cum as putea solutiona si ce prejudicii s-ar putea implampla la adresa mea.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:43, 21 Aprilie 2023
Aveti o perioada de proba trecuta in cuprinsul contractului?
Daca da... notificati angajatorul in perioada de proba ca nu mai doriti colaborarea si gata, nu se intampla nimic, contractul se inchide si fiecare isi vede de treaba lui...
Contractul de munca inca nu a inceput, urmeaza sa fie prima zi in data de 02.05.2023. Perioada de proba este de 90 zile de la data inceperii.
Atunci fie discutati inainte cu dumnealor situatia si incheiati amiabil contractul, fie pe 02.05 trimiteti notificarea de care spuneam mai sus si gata, contractul inceteaza si fiecare isi vede de treaba lui
Ultima modificare: Vineri, 21 Aprilie 2023
Ionut.ion, utilizator
Daca nu a inceput, atunci puteti solicita anularea acestuia , intrucat nu mai puteti onora ... angajatorul are posibilitatea radierii c.i.m. incheiat cu dvs din aplicatia REVISAL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de proba elena milos elena milos In cazul in care CIM este incheiat in data de 30.01 cu data de incepere 02.02 (perioada nedeterminata),cand expira perioada de proba? 02.05 sau ... (vezi toată discuția)
Anulare contract revisal neprezentare salariat miruna82 miruna82 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema.. in data de 4 iulie am raportat in Revisal un contract nou de munca cu data de incepere 8 iulie. Am convenit cu ... (vezi toată discuția)
Situatie revisal - angajat nou drecredit drecredit Daca o firma a angajat incepand cu 01.02.2010 un nou salariat, dar in proba (5 zile - cf. legii), trebuia sa il bage si in REVISAL sau il baga la angajarea ... (vezi toată discuția)