avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lizing auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lizing auto

in 2007 am cumparat o masina impreuna cu sotia mea eu find trecut in contract fidesujor,iar ia titulara .in 2008 neam despartit divortul ramanand definitiv .intrebarea mea este daca fosta mea sotie are dreptul dea instraina masina ,adica ia a puso de vanzare cu predare de lizing ,dar intre mine si ia nu sa derulat inca partajul bunurilor mobile si imobile pana la aceasta data ,ia nebagand inca partajul ,deaceia vrea sa instraineze masina .intrebarea mea este daca poate sa o instraineze sau sa predea lizingul in cazul daca nici unul din noi nu a introdus actiunea de partajare a bunurilor ?
Ultima modificare: Marți, 26 Ianuarie 2010
gygygy, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 09:57, 26 Ianuarie 2010
buna ziua!
masina intra in comunitatea de bunuri a sotilor, dreptul de folosinta asupra masinii.
dr de prop apartine firmei de leasing.
introduceti cererea de partaj.
Ultima modificare: Marți, 26 Ianuarie 2010
ContSters97658, utilizator
multumesc mult pt. raspunsul dumneavoastra,ma intereseaza daca aceasta are dreptul legal so instraineze inainte dea introduce vreounul din noi actiune de partajare a bunurilor mobile ,eu find trecut fidesujor pe contractul de lizing
buna ziua!
nu poate instraina aceasta masina,dvs sunteti utilizatori.
dr de prop apartine firmei de leasing.
abia la sf perioadei de leasing, dupa plata taxei reziduale se va transmite ctre dvs dr de prop asupra autoturismului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partajul bunurilor mobile si imobile gygygy gygygy in anul 2000 mam casatorit neavand un imobil al nostru ,casa in care stam erea a bunici mele care printrun act succesoral incheiat la tribunalul caracal ia ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract leasing yony79 yony79 va rog mult ajutatima cu o problema.in luna martie 2008 am achizitionat o masina prin rci lizing,anul acesta am avut ceva probleme cu banii si am intirziat 4 ... (vezi toată discuția)
Partaj ZOMONITA MIHAELA ZOMONITA MIHAELA Buna ziua . Sint divortata de fostul sot de 2 ani iar in timpul casatoriei noastre a infiintat o firma la care este singur ... (vezi toată discuția)