avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua , acum 2 aproape 3 luni am cunoscut pe ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua , acum 2 aproape 3 luni am cunoscut pe internet o femeie ...

Buna ziua , acum 2 aproape 3 luni am cunoscut pe internet o femeie in varsta de 21 de ani . Aceasta era casatorita si avea si copil insa mi a spus dupa ceva timp . Ea locuieste in anglia insa venise in romania la bunica ei . Dupa o luna in care am tot refuzat sa ma intalnesc cu ea la ea acasa , am acceptat intr un final si ne am intalnit . Pe data de 15 februarie 2023 cand ne am intalnit ea a facut poze cu telefonul ei cu ea in lenjerie intima in ipostaze indecente .Dupa ce a plecat in anglia eu i am spus sotului ei de cele intamplate . In cursul zilei de astazi m am trezit cu mesaj pe watsapp de la ea cum ca ma va da in judecata dar nu se va prezenta pe motiv ca i am dat pozele sotului ei prin intermediul unui prieten de al meu. As putea fi acuzat in instanta?
Cel mai recent răspuns: Nivea , utilizator 10:09, 25 Aprilie 2023
10 din 11 utilizatori consideră
acest răspuns util
O femeie căsătorită infidelă, care are o aventură cu un alt bărbat, bărbat lipsit total de caracter, care după ce o femeie i se dăruiește se laudă în fața soțului acesteia, "uite ce grozav sunt eu", etc. Prea multă murdărie aici, stați liniștit, justiția nu se ocupă cu așa ceva.
Ultima modificare: Luni, 24 Aprilie 2023
hotumattua, utilizator
9 din 10 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt uimit de numarul limitation de neuroni al unor persoane de gen masculin. Cateodata ma intreb cum mai fac umbra pamantului!
Tragi-comic!!!
Ultima modificare: Luni, 24 Aprilie 2023
AdrianMG, utilizator
4 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am urmarit un dialog intr-un serial TV romanesc, ceva de genul:
" - Celentano: Ba esti prost....!?
- Firicel: Ba esti nebun.....!? "
.................................................................tare serialul, :)
Ultima modificare: Luni, 24 Aprilie 2023
hhs, utilizator
6 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
si de ce i le-ati dat sotului ? le stergeati si gata ! si cand " v-ati lasat convins" sa mergeti la ea si si-a facut pozele nu ati intretinul relatii sexuale ? pe bune ? a fost o sedinta de selfi ?

Gabi miron a scris:

Ea mi a trimis pozele dupa ce tot ea le a facut


2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă pe ea l-ați cunoscut pe internet, de unde îl știți pe soțul ei? V- a spus ea cine e? Și cum dați de el? Că să puteți să dați pozele? Chiar e tragi&comic.

Alte discuții în legătură

A tuns o femeie fara voia acesteia leus leus Am o cumnata care gasind pe sotul ei in masina lor, cu o femeie de moravuri usoare ,nu a batut-o nu i-a facut absolut nimic dar avand parul lung a tuns-o ... (vezi toată discuția)
Grad de rudenie Andrei_78 Andrei_78 Buna dimineata, As dori sa prezint urmatoarea situatie: - Un barbat X are un copil cu o femeie Y, dar X si Y nu sunt casatoriti. Oficial, in acte, se ... (vezi toată discuția)
Sunt pasibil de pornografie infantilă? am avut un schimb de mesaje cu un minor în grija statului și acum sunt șantajat de o doamnă care spune că vrea să-l ia în plasament underscore underscore Buna ziua, De 3 zile sunt intr-o teroare/stress continuu. De vreo 2 ani sunt prieten cu un baiat minor (anul acesta implineste 17 ani), aflat in grija ... (vezi toată discuția)