avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Cum obtin dreptul de a elibera Europass lingvistic?
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Cum obtin dreptul de a elibera Europass lingvistic?

am un srl cu principalul obiect de activitate cursuri de limbi straine pentru adulti (cod CAEN 8042). as vrea sa pot elibera la sfarsitul unui modul de curs un certificat sau pasaport Europass lingvistic absolventilor. pot face aceasta fara vreo autorizatie anume? sau trebuie obtinut acest drept? daca da, cui sa ma adresez?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Blu37 , utilizator 13:01, 10 Octombrie 2006
....toate documentele europass se elibereaza de catre centrele nationale europass infiintate in fiecare tara UE.....in Romania nu cred ca s-a infiintat inca un asemenea centru
este adevarat, dar uitati-va pe net la centrul de limbi straine Fides, ei elibereaza certificate Europass. si despre aceste certificate se spune si pe edu.ro site-ul ministerului educatiei. doar ca nu se specifica clar nicaieri, cum se obtine dreptul de a elibera acest tip de pasaport lingvistic? stiu mai multe firme care ofera cursuri de limbi straine si care afirma ca pot elibera Europass lingvistic. daca intr-adevar o si fac, pun stampila lor pe diploma respectiva, pe certificatul respectiv, pur si simplu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalare diplome mihali mihali Buna ziua, As dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva intr-o problema si anume: - cum se poate obtine echivalarea unor diplome obtinute in strainatate ... (vezi toată discuția)
Trainer parenting - cum infiintez pfa? silviacer silviacer Buna ziua, Urmeaza sa obtin un certificare de trainer de parenting din partea unei mari companii din SUA, dupa care intentionez sa ofer cursuri de training ... (vezi toată discuția)
Studii necesare pentru p.f.a. Mihaela_aici Mihaela_aici Buna ziua, As dori sa stiu daca pentru a preda limbi straine in calitate de P.F.A. sau I.I. am nevoie de studii universitare incheiate in acest domeniu. As ... (vezi toată discuția)