avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot sa fac publicitate negativa pe internet unui ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot sa fac publicitate negativa pe internet unui angajator? Risc ...

Pot sa fac publicitate negativa pe internet unui angajator? Risc sa fiu dat in judecata de acel angajator chiar daca eu spun adevărul in legatura cu ce mi s-a întâmplat mie cat timp am fost angajat la el?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 14:44, 23 Aprilie 2023
daca nu iti dati numele puteti face asa ceva ... daca ii dati numele, va poate actiona in judecata pentru incalcarea dreptului la imagine.


Cornel Vasile a scris:

daca nu iti dati numele puteti face asa ceva ... daca ii dati numele, va poate actiona in judecata pentru incalcarea dreptului la imagine.


Nu imi dau numele. Dar nu ar putea sa-si dea seama ca sunt eu pe baza a ceea ce am descris acolo si in felul asta sa ma dea in judecata?
Negativa: da. Mincinoasa: nu (va cere daune).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Defaimare pe facebook kiko33 kiko33 am preluat o poza de la cineva si am etichetat canibal acum vrea sa ma dea in judecata ce mi se poate intampla ? poate cere daune morale? (vezi toată discuția)
Pot da in judecata un ziar? popa89 popa89 buna ziua, am rugamintea de a-mi spune daca un ziar scrie un articol mincinos fara dovezi si ma pune intr-o lumina proasta ,imi strica imaginea si foloseste ... (vezi toată discuția)
Avocati scutiti de codul penal? dar cei pe care-i reprezinta? justice123 justice123 Avocatii sunt scutiti de a putea fi acuzati de marturie mincinoasa? Dar fiindca sunt mandatarii celor pe care-i reprezinta? Asta nu inseamna ca cei ... (vezi toată discuția)