avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Mama a decedat in 2018. Casa pe care a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Mama a decedat in 2018. Casa pe care a construit-o ...

Bună ziua .
Mama a decedat in 2018. Casa pe care a construit-o in 1999 și a locuit până la deces împreună cu terenul (gradina ) aferent , este inscris în titlul de proprietate al tatălui ei (decedat ), Impozitul , pentru casă si gradina , a fost plătit de mama , până în momentul decesului , iar apoi de copii ei (4) până în prezent . Cum putem proceda (noi cei 4 copii) pentru a avea drept de proprietate asupra casei si grădinii despre care am vorbit?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:47, 23 Aprilie 2023
Dezbateti succesiunea după bunic și după mama, apoi faceți partajul cu frații mamei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire bunuri de la bunic Raimonda Raimonda Va prezint urmatoarea situatie: -casa construita de parintii mei in 1960,dar pe numele bunicului -taxele casei platite de parintii mei -exista ... (vezi toată discuția)
Succesiune /informații RodicaAurica RodicaAurica Succesiune /informații Buna ziua, Va solicit ajutorul pentru o situație foarte complicată. Suntem mai multi frați și părinti noștri au decedat în ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! vă rugăm frumos să mă îndrumați în următoarea ... Adina Maria Pop Adina Maria Pop Bună ziua! Vă rugăm frumos să mă îndrumați în următoarea situație : Bunicii mei au decedat, iar casa în care au locuit este casa părintească a ... (vezi toată discuția)