avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua ! Acum câteva zile am fost prins ca am.luat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua ! Acum câteva zile am fost prins ca am.luat dintr-un ...

Buna ziua !
Acum câteva zile am fost prins ca am.luat dintr-un magazin produse (mancare) in valoare de 850 ,nefiind la prima abatere .Am.mao avut ceva acum.2 ani tot pt produse mâncare si judecat ,atunci nu am.patit ceva.
Va rog imi puteti spune acum ce risc sa pățesc?Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:55, 24 Aprilie 2023
Gicuta222 a scris:

Deocamdată nu am dat nici o declarație nu ma chemat încă sa dau declarație

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Este mult 850 lei.
Nu merge varianta ca a furat omul de foame ceva...asa pur și simplu...

În Evul Mediu oamenii ajungeau la închisoare dacă furau ceva de mâncare dar dacă furau atata cred ca făceau temniță grea.

Trebuie sa vada exact avocatul cum sa facă apărarea căci variante se pot găsi...daca există...
Este foarte importanta declarația data în prezenta unui avocat în acest caz.

O mare problemă este condamnarea anterioară...

București 2023

O sa va cheme.
Este bine sa va angajati avocat de acum pentru ca daca va trimite in judecata nu prea pare ca o sa fie bine.
Poate reuseste avocatul sa va scape daca il ajuta ceva din dosar dar trebuie actionat rapid si nu mai tarziu.
Trebuie gandita o strategie de avocatul angajat.

Bucuresti 2023
Ultima modificare: Luni, 24 Aprilie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din magazin martensftw martensftw Salut am 20 de ani , azi am fost intr-un magazin am furat de 536.66 lei in incinta mall-ului Afi Palace .am intrat in magazin am bagat in ghiozdan hainele , ... (vezi toată discuția)
Primit citatie ca persoana reclamata-dosar penal furt ContSters228759 ContSters228759 Buna ziua, Acum ceva vreme am dat curs unui pariu(greseala mea) si am fost prins furand dintr-un magazin niste produse in valoare acumulata de ... (vezi toată discuția)
Am o întrebare urgent! aseară am fost la cumpărături împreuna ... alineat.alineat alineat.alineat Am o întrebare urgent! Aseară am fost la cumpărături împreuna cu mama și sora mea mai mică in magazinul Carefure , am făcut cumpărături înjur de 5 ... (vezi toată discuția)