avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ma pot da in judecata girantii sotiei decedate pentru ...
Discuție deschisă în Executare silită

Ma pot da in judecata girantii sotiei decedate pentru plata datoriilor ...

Ma pot da in judecata girantii sotiei decedate pentru plata datoriilor ramase restante de la sotie si pe care girantii le platesc, daca eu nu am luat la cunostinta cat traia sotia de acele datorii? Eu am o pensie de boala in urma unui atac cerebral si de aceea sotia m-a protejat nespunindu-mi.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:57, 24 Aprilie 2023
avea bunuri sotia dvs ? bunuri propii sau comune cu dvs ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort impartire bunuri mobile si imobile claugeorgy claugeorgy buna ziua as vrea sa fac recurs in urma unui divort dupa 35 de ani de casatorie in care fosta sotie ma scos afara de cateva luni cu motivul ca sunt nebun ... (vezi toată discuția)
Regim matrimonial separație de bunuri. poate fi executat imobilul unuia dintre soți pentru datoriile celuilalt? trinitas trinitas Incerc succint, dar e complicat: In 2011 am luat un credit de nevoi personale negarantat, fara giranti, de 10.000 euro. In 2011 la final am ramas fara ... (vezi toată discuția)
Intrarea in posesia unui teren ca si bun propriu Caddy23 Caddy23 Buna ziua, Sotia mea are o datorie la banca din inaintea casatoriei si a fost executat silit, dar a mai ramas o suma destul de mare de achitat. Bunica mea ... (vezi toată discuția)