avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema cu succesiunea terenului părinților. Bună ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema cu succesiunea terenului părinților. Bună ziua, Încercăm ...

Problema cu succesiunea terenului părinților.
Bună ziua,
Încercăm de ceva timp sa facem succesiunea terenului de la părinții mei decedați către noi, 4 frați. Problema este ca unul dintre frați este undeva în străinătate, imposibil de contactat. Nu răspunde la telefon, mesaje, mail și nu cunoaștem adresa și nici un alt contact al ei.
Ce se poate face?

Mulțumesc mult pentru eventuale răspunsuri.
În cauză, sunt aplicabile disp.art.167 C.pr.civ.
Buna ziua,
In speta, va fi numit un curator special(care are calitatea de avocat), care sa ii reprezinte interesele acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

succesiune cu probleme minever minever Buna ziua, va multumesc anticipat pentru raspunsurile dvs. In situatia pe care o supun atentiei dvs. orice sfat este binevenit. In luna aprilie 2008 tatal ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa bunici karissia karissia mama a decedat acum 7 ani,fiind singurul copil al bunicilor mei.eu nu mai am surori sau frati,parintii mei au divortat de 20 de ani.in urma decesului ... (vezi toată discuția)
Curatela minor ContSters167676 ContSters167676 Daca numesc n curator pentru copilul meu pot sa o fac pe o perioada determinata?De exemplu pentru 3 luni?Sau se numeste pentru fiecare act in parte?Cum se ... (vezi toată discuția)